De Watergroep Verhuisdocument

Dat kun je terugvinden op de website van De Watergroep Vlaanderen Vivaqua Brussel of de SWDE Wallonië. U moet nooit veranderen van meter als.


Animal Love Diamond Painting Kit Diy In 2021 Painting Kits Diamond Painting Painting

Je meldt ons makkelijkst je verhuis door online de gegevens van op het energieovernamedocument door te geven.

De watergroep verhuisdocument. Wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van 8 december 1992. Elke vertrekkende en nieuwe huurder verhuurder of eigenaar krijgt dus zo een ingevuld document. De standen duiden je verbruik aan op je meter in kWh voor elektriciteit en in m³.

Je ontvangt een e-mail met de informatie die je doorgaf. VREG in Vlaanderen Brugel in Brussel en CWaPE in Wallonië. Dat kan door bv.

Supplier of reliable tap water for individuals schools and businesses. Je kan het ingevulde formulier hier opladen of per post aan ons bezorgen. Na jouw aanvraag komt een medewerker langs om de meterstand te noteren en de watermeter af te sluiten.

NIEUWE KLANT elieve een kopie van uw identiteitskaart bij te voegen B. Wilt u het per post opsturen dan zou dit het beste even kunnen navragen bij De Watergroep zelf via het telefoonnummer 02 238 96 99. Een medewerker van De Watergroep komt langs.

_ n r _G d o b e a W s i v u. Op de websites van de 3 gewestelijke energieregulators. Je hoeft het energieovernamedocument niet op te sturen.

32 2 238 96 99. Indien u reeds over een account beschikt kunt u hieronder aanmelden met deze gegevens. Zorg ervoor dat onze medewerker de watermeter vlot kan bereiken zodat we steeds in veilige omstandigheden kunnen werken.

Eén voor jezelf en één voor de andere partij. Dat zijn de de cijfers die u moet doorgeven. Zo lees je de meterstanden af op de budgetmeter aardgas Bij de budgetmeter lees je de meterstanden niet af van het klassiek mechanisch draaiend telwerk dat is een controlemeter maar op een elektronisch schermpje.

Bewaar het ondertekende document zorgvuldig voor het geval er later discussie over de meterstanden zou komen. Bij je verhuis moet je 2 overnames regelen. Download en print het formulier.

Bestaat uit 18 cijfers begint altijd met 54 en kan je vinden op je factuur. Voor de opstart van een contract betaal je 265 euro administratieve kosten. Denk eraan om alle documenten te ondertekenen.

Dit document moet worden ondertekend door de twee partijen Dit document is geen contract bij een energieleverancier Document op te stellen in twee exemplaren elke partij krijgt een exemplaar Vul dit document in en neem contact op met je energieleverancier. Vul samen met de persoon die het contract overneemt een papieren overnameformulier in. Er is een nieuwe syndicus.

Bij je verhuis moet je 2 overnames regelen. Je klantnummer staat op onze briefwisseling en facturen. Je betaalt natuurlijk niet graag de waterfacturen voor.

De eerste cijfers tonen het verbruik in kubieke meter m³. Er is een nieuwe syndicus Geef de gegevens van de syndicus door via ons contactformulier. Telkens door de twee partijen.

Geef hier je opzeg door. Vul het overnamedocument samen met de nieuwe huurder of eigenaar in. _ n r _G d o b e a W s i v u l F.

Stropstraat 1 9000 Gent België 32 78 35 35 99. 1 Huidige Aantal overnames 2 Klantgegevens 3 Documenten opladen 4 Overzicht 5 Bevestiging 1 Huidige Aantal overnames 2 Klantgegevens 3 Documenten opladen 4 Overzicht 5. Klantnummer Optioneel Dit is een uniek nummer dat we gebruiken om je te vinden in ons klantenbestand.

Van zodra je alle info in deze tool hebt ingegeven kunnen wij aan de slag en verwerken we je verhuis. De watermeter wordt vaak in de kelder geplaatst maar soms ook in een meterput of in een meterkast in de gang of de garage. De eindfactuur mag je enkele dagen later.

De reeds ontvangen facturen brengen we vanzelfsprekend in mindering op jouw eindfactuur. Heb je je verhuis nog niet aan ons doorgegeven. Door de blauwe knop meerdere keren in te drukken kan je verschillende gegevens aflezen in het venstertje.

Geef je verhuis enof je overnamedocument online door via dit formulier. De vermelde gegevens zijn bestemd voor het klantenbestand van De Watergroep - Vlaamse Maatschappij voor Watervoorziening CVBA - U heeft recht op inzage en verbetering van uw persoonsgegevens Wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van 8 december 1992. Vul per woning twee energieovernamedocumenten in.

Eerst jouw gegevens in te vullen en dit document samen met een foto van de meterstand door te sturen naar de persoon die het watercontract van je overneemt. Blijf op de hoogte en volg ons via. De digitale meter is een bidirectionele meter die bovendien kan communiceren met de distributienetbeheerder bijvoorbeeld om de meterstanden op afstand uit te lezen en nieuwe functionaliteiten toevoegt.

De watermeter vindt u naast de hoofdkraan. Pidpa Desguinlei 246 2018 Antwerpen België 32 800 90 300. Noteer de meterstand de overnamedatum en teken beiden voor akkoord.

Het overnameformulier van De Watergroep kunt u online indienen via deze pagina. Waar vind je het. Wij passen dit onmiddellijk voor je aan.

Dit zijn meestal zwarte cijfers op een witte achtergrond. 1 voor je oud adres en 1 voor je nieuw adresBreng deze overnames van de waterovereenkomst zo snel mogelijk na je verhuis in orde zodat je niet moet betalen voor het waterverbruik van de nieuwe bewoners. Of deel deze pagina met uw vrienden familie collegas.

Ontdek de snelste manier om je overname te regelen. Hoe vul je het energieovernamedocument in. Vergeet het document niet digitaal te ondertekenen en op te slaan.

Vooruitgangstraat 189 1030 Brussel België 32 22 38 96 99. Vooruitgangstraat 189 1030 Brussel België. Als je hem niet meer vindt dan kan je de EAN-code altijd opvragen bij je netbeheerder - opgelet de code staat niet op de meter.

Het Algemeen en Bijzonder Waterverkoopreglement zijn van toepassing. Een 1 en een 7. Hoe een overnamedocument versturen.

VERTREKKENDE KLANT Kleef hier de barcode Eventuele opmerkingen Vak uitsluitend bestemd voor water-link. Andre Magda 4-30-2020 op 085918. Moet ik mijn energieovernamedocument opsturen.

Een nieuw contract opstarten doe je bovendien gemakkelijk via mijn water-link. Zo ook de meterstanden. LEVERINGSADRES - METERSTAND - OVERNAMEDATUM D.

IWVA Doornpannestraat 1 8670 Koksijde België 32 58 53 38 33. Via My FARYS ons online klantenportaal. De meterstanden van elektriciteit en gas.

De Watergroep rekent voor deze afsluiting een kost aan. Start jouw contract op. Alle velden moeten worden ingevuld tenzij gemarkeerd optioneel Contactgegevens.


Animal Love Diamond Painting Kit Diy In 2021 Painting Kits Diamond Painting Painting

Previous
Next Post »